COACHING PROGRAMI

 

Čestitam, draga dama. 

Ker se nahajaš na tej strani, mi to daje vedeti, da že iščeš najboljše rešitve zase in da v tebi tli močna želja, da končno narediš prvi pravi korak k izboljšanju svojega zdravja, videza in počutja.

Drži?  

Prepričana sem, da sva si podobni tudi v tem, da sva naravnost siti programov s striktnimi  dietami, saj preveč uživava v majhnih radostih življenja, ki nama polepšajo dan. 

Se strinjaš, da življenje ni življenje brez kepice sladoleda ali koščka čokolade tu in tam?

 

Popolnoma razumem, kako se počutiš.

 

Kot poslovni prezaposleni ženski, pogostokrat ujeti v pisarniško rutino in mamici najstniku mi je kristalno jasno, da žongliranje med kariero, družino in odnosi, zabavo in zdravjem ni ravno mačji kašelj. 

 Hiter tempo, stres in nenehno postavljanje potreb drugih pred svoje lastne, vedno terjajo svoj davek.

To sva obe že večkrat spoznali in občutili na lastni koži.

 

Želim, da si podariš priložnost, da odkriješ in spoznaš, kako so ti tvoje dosedanje navade na vsakem koraku bolj škodovale kot koristile.

 

Zamenjali jih bova s takšnimi, ki ti bodo v življenju zagotovile vse tisto, po čemer potihoma hrepenimo vse ambiciozne ženske: 

Vitalnost, zdravje in odlično počutje

Fit telo in izgled

Ljubeče odnose z drugimi    

Motivacijo in energijo za naskok na nove karierne dosežke

 

To bova dosegli s pomočjo preizkušenih programov, ki sem ga po letih raziskovanja in preizkušanja razvila sama in jih poimenovala:

 

COACHING PROGRAM FRESH START™ 

Da se bova dosegli začrtane cilje, morava najprej ugotoviti, kje sploh sva. Pogledali bova, v kakšnem zdravstvenem stanju se trenutno nahajaš, kako hidrirano in zakisano je tvoje telo ...

V 5 tednih bova odkrivali, kako ti hrana energijo bodisi da bodisi odvzame. Pridobila boš moj natančen načrt, ki te bo korak za korakom pripeljal do tega, da boš odkrila, kaj tvoje telo v resnici obožuje in kako boš to implementirala v svoj vsakdan. Odkrila boš, kako pravilno kombinirati različna živila in kako si boš jedilnik popestrila z začimbami, dišavnicami in zelišči. Spoznala boš, kako si pripraviti hrano, da ohraniš čim več hranil, vitaminov in mineralov. Razložila ti bom, zakaj se počutiš slabo in kaj lahko narediš, da boš zdrava in polna energije do pozne starosti, ne samo ta trenutek.

 

COACHING PROGRAM DETOKS™ 

Naše telo ima vrhunsko sposobnost samo-zdravljenja in regeneracije, vendar samo v primeru, če ni polno odpadnih snovi in toksinov. 

Strupi iz okolja in hrane - težke kovine, pesticidi, herbicidi, antibiotiki in plastika - s časom zamašijo odtočne kanale, saj se kopičijo. Toksini zaradi okužb s patogeni, bakterijami, kvasovkami in plesnijo prav tako zamašijo sistem.

Sistem razstrupljanja v našem telesu je kot mesto z veliko mrežo odtokov in podzemnih cevi za izlivanje kontaminirane vode. Ko se ti odtoki ali cevi zamašijo, ulice začnejo poplavljati. To je slika kroničnih bolezni.

Vse v telesu je povezano, saj vsak organ ne deluje kot samostojna enota, ampak je vedno del celote. Prav tako je telo povezano tudi z umom in čustvi. Vse se prepleta. Čiščenja telesa se bomo zato lotili celostno in s tem osegli najboljše rezultate. V detoks bomo zato vključili tudi  sedem glavnih čaker, ki imajo poseben odnos do nekaterih žlez in organov. 

V petih tednih se bomo postopoma, a temeljito posvetili detoksu vseh najbolj pomembnih sistemov v našem telesu; prebavegai, urino-genitalnega, krvnega in limfnega. Sočasno pa bomo skozi aktivacijo sedmih čaker poskrbeli tudi za naš energetski sistem.  

 

 COACHING PROGRAMI NISO ZA VSAKOGAR...

 

Veš pa, da je absolutno pravi zate in da se bova ujeli, če zate drži kaj od spodaj naštetega:

 

🦋 Enostavno nisi zadovoljna v svoji koži (sama najbolje veš, kako se počutiš)

🦋 Si doslej poizkusila že marsikaj (in se ne premakneš iz začaranega kroga)

🦋 Si vpeta v čustvene stiske, ki te delajo nemirno (izhod iz njih se zdi nemogoč)

🦋 Si pripravljena v svoje življenje vsak teden implementirati majhne spremembe (greva korak za korakom - pomembno je, da uvajava spremembe počasi, da se telo prilagodi in navadi. Da začuti, da ni ogroženo.)

🦋 Si naveličana občutkov, da si brez nadzora (in si pripravljena, da ponovno vzameš volan življenja v svoje roke)

🦋 Imaš nemirne noči, si nenehno utrujena, izčrpana in brez energije (četudi si prespala ves vikend)

🦋 Imaš nenehne težave s prebavo, pa če kaj poješ ali ne (si ves čas napihnjena ali pa te muči zaprtje)

🦋 Se počutiš, kakor da imaš meglo v možganih (pozabljaš in izgubljaš stvari, pri delu pa počneš napake)

🦋 Si želiš preizkušen sistem in strategije, ki ti bodo pomagale do neskončnih zalog energije, motivacije in neustavljivega entuziazma

🦋 Si želiš z globoko umirjenostjo in izjemnim fokusom poskrbeti za vse službene izzive (po dolgem delovnem dnevu pa še vedno najti čas, energijo in potrpljenje za partnerja, družino in tiste ljudi, ki ti pomenijo največ)

🦋 Si želiš odkriti, kako izbirati hrano, ki te bo naravnost napolnila z energijo (namesto da ti jo odžira)

🦋 Si želiš očistiti svoje telo (na naraven in telesu prijazen način) 

🦋 Si želiš, da bi imela enostavne in učinkovite rešitve za tvoje zdravstveno stanje na dlani (da se ti ne bo potrebno ukvarjati še s tem)

🦋 Verjameš, da je skrajni čas, da postaneš oseba, o kateri sanjaš!