Spletni program Lahkotni Lunchbox🍎🌱

POLETNA AKCIJA 2 za 1 👙<3!

Ob nakupu spletnega programa Lahkotni Lunchbox🍎🌱 prejmete brezplačno še e-knjižico

Hitri in enostavni polnovredni rastlinski obroki <3!

Si želite pripraviti več domačih obrokov za na delovno mesto ali delo od doma, zdravih, polnovrednih, predvsem pa pripravljenih hitro in brez stresa, vendar vas nekaj še vedno zaustavlja?

Mogoče dvomite v sebe, ali boste res zmogli pripravljati takšne obroke vsak dan, ali se vam sploh da, mogoče dvomite, da je sploh možno pripraviti zdrav obrok v pičlih 15 minutah,  morda celo dvomite vame ( ..ker smo se morda šele spoznali😉).

Naj vam povem, da vas popolnoma razumem.

Kadar smo tik pred odločitvijo: "Zdaj bom res naredil-a nekaj drugače" - se pojavijo tisti najglobji strahovi in prepričanja. Večkrat ste že poskušali spremeniti svoje prehranjevalne navade, pa ste se na koncu vseeno vrnili v stare dobro poznane recepte. 

Zato sem pripravila točno to, spakirano vse od A do Ž  v spletnem programu “Lahkotni Lunchbox🍎🌱”, kjer se boste naučili izbirati in pripraviti polnovredno hrano, kombiniranje sestavin in planiranje obrokov za delovni teden. Enostavno in preprosto. 

Z vami bom delila svoje izkušnje in recepte v obliki video posnetkov, ki si jih boste lahko ogledali v svojem tempu in skupaj z mano pripravili okusna kosila, ki vas bodo podpirala v delovnim tempu.

Kaj vas čaka:

👩‍🍳🌱3 glavne polnovredne rastlinske jedi, nešteto verzij, sezonskih, omejenih samo z vašo domišljijo in sestavinami, ki jih imate na razpolago. 

👩‍🍳🌱 2 sladki malici, polni zdravih polnovrednih sladkorjev, ogljikovih hidratov in proteinov, ki bodo nahranile vaše možgane in zmanjšale potrebo po sladkorju popoldan in zvečer. 

👩‍🍳🌱 2 slani malici, ki ju lahko pojeste samostojno med obroki ali pa vključite v glavne obroke. 

 

Kako se prijavite v spletni program?

Spodnji gumb KUPIM vas pelje v direktno in varno plačilo preko plačilne kartice ali PayPal, v spodnji obrazec se vpišete kot nova stranka (I am a new client, I will set up a secure account), pošljete svoje podatke in dobite navodila za plačilo.

Sledi zahvalni mail z vašim uporabniškim imenom in geslom, s katerima se boste prijavili v spletni program.

V kolikor nimate plačilne kartice ali ne želite plačati preko PayPal, potem vam pošiljam podatke za nakazilo preko TRR. Ko plačate, me prosim obvestite na mail: info@urskahealthcoach.com, da vam omogočim takojšnji dostop do programa in pošljem potrdilo o plačilu.

Da pa boste to poletje resnično fit, vam podarjam še mojo najbolj prodajano e-knjižico z recepti (vrednost 22 eur), ki je plod mojih dolgoletnih izkušenj in vsebuje hitro in enostavno pripravljene rastlinske jedi, ob katerih boste resnično uživali, brez slabe vesti😉. Povezavo dobite na mail.

 

Podatki za plačilo

Urška Loncnar

(Urška Loncnar s.p. Be balanced center)

Malija 93

6310 Izola

TRR: SI56 0201 0276 6395 055

NLB d.d.

Namen plačila: Spletni program Lahkotni Lunchbox

Referenca: (lahko kar datum nakazila)

Vsota: 77 eur

 

Energijska izmenjava: 77 eur💫 (vrednost 111 eur)

 

KUPIM Lahkotni LunchBox Spletni Program