Spletni program Lahkotni Lunchbox🍎🌱

JESENSKA AKCIJA 1 + 1 

Ob nakupu spletnega programa Lahkotni Lunchbox prejmete še brezplačno e-knjižico Zdravilni jesenski recepti!

Si želite pripraviti več domačih obrokov za na delovno mesto, zdravih, polnovrednih, predvsem pa pripravljenih hitro in brez stresa, vendar vas nekaj še vedno zaustavlja?

Mogoče dvomite v sebe, ali boste res zmogli pripravljati takšne obroke vsak dan, ali se vam sploh da, mogoče dvomite, da je sploh možno pripraviti zdrav obrok v pičlih 15 minutah,  morda celo dvomite vame ( ..ker smo se morda šele spoznali😉).

Naj vam povem, da vas popolnoma razumem.

Kadar smo tik pred odločitvijo: "Zdaj bom res naredil-a nekaj drugače" - se pojavijo tisti najglobji strahovi in prepričanja. Večkrat ste že poskušali spremeniti svoje prehranjevalne navade, pa ste se na koncu vseeno vrnili v stare dobro poznane recepte. 

Zato sem pripravila točno to, spakirano vse od A do Ž  v spletnem programu “Lahkotni Lunchbox🍎🌱”, kjer se boste naučili izbirati in pripraviti polnovredno hrano, kombiniranje sestavin in planiranje obrokov za delovni teden. Enostavno in preprosto. 

Z vami bom delila svoje izkušnje in recepte v obliki video posnetkov, ki si jih boste lahko ogledali v svojem tempu in skupaj z mano pripravili okusna kosila, ki vas bodo podpirala v delovnim tempu.

Kaj vas čaka:

👩‍🍳🌱3 glavne polnovredne rastlinske jedi, nešteto verzij, sezonskih, omejenih samo z vašo domišljijo in sestavinami, ki jih imate na razpolago. 

👩‍🍳🌱 2 sladki malici, polni zdravih polnovrednih sladkorjev, ogljikovih hidratov in proteinov, ki bodo nahranile vaše možgane in zmanjšale potrebo po sladkorju popoldan in zvečer. 

👩‍🍳🌱 2 slani malici, ki ju lahko pojeste samostojno med obroki ali pa vključite v glavne obroke. 

 

Kako se prijavite v spletni program?

Spodnji gumb KUPIM vas pelje v direktno in varno plačilo preko plačilne kartice ali PayPal, v spodnji obrazec se vpišete kot nova stranka (I am a new client, I will set up a secure account), pošljete svoje podatke in dobite navodila za plačilo.

Sledi zahvalni mail z vašim uporabniškim imenom in geslom, s katerima se boste prijavili v spletni program.

V kolikor nimate plačilne kartice ali ne želite plačati preko PayPal, potem vam pošiljam podatke za nakazilo preko TRR. Ko plačate, me prosim obvestite na mail: info@urskahealthcoach.com, da vam omogočim takojšnji dostop do programa in pošljem potrdilo o plačilu.

Podatki za plačilo

Urška Loncnar

(Urška Loncnar s.p. Be balanced center)

Malija 93

6310 Izola

TRR: SI56 0201 0276 6395 055

NLB d.d.

Namen plačila: Spletni program Lahkotni Lunchbox

Referenca: (lahko kar datum nakazila)

Vsota: 77 eur

 

Energijska izmenjava: 77 eur💫

 

KUPIM Lahkotni LunchBox_Spletni Program