Spletni program Lahkotni Lunchbox🍎🌱

Si želite pripraviti več domačih obrokov za na delovno mesto? Zdravih, polnovrednih, predvsem pa pripravljenih hitro in brez stresa?

Za vas sem pripravila točno to, spakirano vse od A do Ž  v mini spletnem programu “Lahkotni Lunchbox🍎🌱”, kjer se boste naučili izbirati in pripraviti polnovredno hrano, kombiniranje sestavin in planiranje obrokov za delovni teden. Enostavno in preprosto. 

Z vami bom delila svoje izkušnje in recepte v obliki video posnetkov, ki si jih boste lahko ogledali v svojem tempu in skupaj z mano pripravili okusna kosila, ki vas bodo podpirala v delovnim tempu.

Kaj vas čaka:

👩‍🍳🌱3 glavne polnovredne rastlinske jedi, nešteto verzij, sezonskih, omejenih samo z vašo domišljijo in sestavinami, ki jih imate na razpolago. 

👩‍🍳🌱 2 sladki malici, polni zdravih polnovrednih sladkorjev, ogljikovih hidratov in proteinov, ki bodo nahranile vaše možgane in zmanjšale potrebo po sladkorju popoldan in zvečer. 

👩‍🍳🌱 2 slani malici, ki ju lahko pojeste samostojno med obroki ali pa vključite v glavne obroke. 

 

Kako se prijavite v spletni program?

Spodnji gumb vas pelje v direktno plačilo preko PayPal, v spodnji obrazec se vpišete kot nova stranka (I am a new client, I will set up a secure account), pošljete svoje podatke in dobite navodila za plačilo. Sledi zahvalni mail z vašim uporabniškim imenom in geslom, s katerima se boste prijavili v spletni program.

V kolikor nimate ali ne želite plačati preko PayPal, potem vam pošiljam podatke za nakazilo preko TRR. Ko plačate, me prosim obvestite na mail: info@urskahealthcoach.com, da vam omogočim takojšnji dostop do programa in pošljem potrillo o plačilu.

Podatki za plačilo

Urška Loncnar

(Urška Loncnar s.p. Be balanced center)

Malija 93

6310 Izola

TRR: SI56 0201 0276 6395 055

NLB d.d.

Namen plačila: Spletni program Lahkotni Lunchbox

Referenca: (lahko kar datum nakazila)

Vsota: 55 eur

 

💫💫💫Energijska izmenjava: 55 eur

 

KUPIM Lahkotni LunchBox_Spletni Program