SPLETNI PROGRAM LAHKOTNI LUNCHBOX🍎🌱 S 4-TEDENSKIM MENTORSTVOM

SPLETNI PROGRAM LAHKOTNI LUNCHBOX  S  4-TEDENSKIM SKUPINSKIM MENTORSTVOM  + POSEBEN BONUS KULINARIČNA DELAVNICA V ŽIVO

Kdaj je najboljši čas, da se lotite spreminjanja prehranjevalnih navad, da boste polni energije, vitalni in se končno počutili dobro v svoji koži? Odgovor je samo en, ZDAJ😊. Jutri, ko bom imela več časa, ko bodo počitnice, po praznikih… ta dan nikoli ne pride, imate samo sedaj, ta trenutek.

Ni vedno lahko začeti, vem, zato je moja velika želja, da vas pri tem maksimalno podprem. 

USTVARILA SEM TA POSEBEN PROGRAM, da skupaj ustvarimo okolje, ki vas maksimalno podpira na vaši poti do zdravja in vitalnosti. Da boste res uspešno spremenili svoje prehranjevalne navade.

KAKO BO POTEKAL MENTORSKI PROGRAM LAHKOTNI LUNCHBOX🍎🌱:

Ob nakupu te posebne ponudbe boste prejeli moj spletni program Lahkotni Lunchbox in se vključili v zaprto fb skupino Lahkotni Lunchbox🍎🌱, kjer bodo potekala tedenska srečanja v živo, vsak ponedeljek. 

1. Ponedeljek - 1. srečanje fb live

 • Urejanje in organiziranje kuhinje
 • Pregled živil
 • Nakupovalni seznam
 • Q&A

2. Ponedeljek - 2. srečanje fb live

 • Spoznavanje žitaric
 • Polnovredni zajtrk
 • Q&A

3. Ponedeljek  - 3. srečanje fb live

 • Spoznavanje stročnic
 • Enostavni recepti s stročnicami 
 • Q&A

4. Ponedeljek - 4. srečanje fb live

 • Planiranje obrokov “to-go”
 • Polnovredni obroki - vse sestavine povežemo skupaj 
 • Q&A

POSEBNI BONUS💫👩‍🍳 - 3-urna kulinarična delavnica v živo V Ljubljani

Kaj je moja OBLJUBA?

Po skupnih štirih tednih boste natančno vedeli, katera hrana je polnovredna, kako jo izbrati, pripraviti in kombinirati v čudovitih zdravih in polnovrednih obrokih. Znali boste pripraviti enostavne in hitre obroke za v službo, slastne zajtrke in sladke malice, ki bodo na zdrav način potešile vašo željo po sladkem. Pomanjkanje časa in volje ne bo več ovira🤩👩‍🍳.

KAJ VAS ČAKA V SPLETNEM PROGRAMU LAHKOTNI LUNCHBOX🍎🌱? 

Si želite pripraviti več domačih obrokov za na delovno mesto? Zdravih, polnovrednih, predvsem pa pripravljenih hitro in brez stresa?

Za vas sem pripravila točno to, spakirano vse od A do Ž  v mini spletnem programu “Lahkotni Lunchbox🍎🌱”, kjer se boste naučili izbirati in pripraviti polnovredno hrano, kombiniranje sestavin in planiranje obrokov za delovni teden. Enostavno in preprosto. 

Z vami bom delila svoje izkušnje in recepte v obliki video posnetkov, ki si jih boste lahko ogledali v svojem tempu in skupaj z mano pripravili okusna kosila, ki vas bodo podpirala v delovnim tempu:

👩‍🍳🌱3 glavne polnovredne rastlinske jedi, nešteto verzij, sezonskih, omejenih samo z vašo domišljijo in sestavinami, ki jih imate na razpolago. 

👩‍🍳🌱 2 sladki malici, polni zdravih polnovrednih sladkorjev, ogljikovih hidratov in proteinov, ki bodo nahranile vaše možgane in zmanjšale potrebo po sladkorju popoldan in zvečer. 

👩‍🍳🌱 2 slani malici, ki ju lahko pojeste samostojno med obroki ali pa vključite v glavne obroke. 

 

SPLETNI PROGRAM LAHKOTNI LUNCHBOX (vrednost 77 eur) S  4-TEDENSKIM SKUPINSKIM MENTORSTVOM (vrednost 222 eur) + POSEBEN BONUS KULINARIČNA DELAVNICA V ŽIVO (VREDNOST 99 EUR) - (SKUPAJ 398 EUR) 

POSEBEJ ZA VAS PA INVESTICIJA SAMO 222 EUR💫💫💫!

Kako se prijavite v spletni program Lahkotni Lunchbox z mentorstvom?

Trenutno ne sprejemam prijav, se pa lahko prijavite na VIP LISTO spodaj v obrazcu.

Prejeli boste mail z nadaljnimi navodili. Pošljem vam podatke za nakazilo preko TRR, jaz pa vam po potrditvi plačila omogočim dostop do spletnega programa Lahkotni Lunchbox🍎🌱 in vas povabim v našo zaprto fb skupino Lahkotni Lunchbox🍎🌱.

Število mest je omejeno, ker bomo kuhali v živo🤩👩‍🍳!

Po mnenju mojih strank, ki so se udeležile moje kulinarične delavnice je ravno ta izkušnja v živo neprecenljiva, druženje v ženskem krogu, raziskovanje, sprejemanje in povezovanje. Pravijo, da grejo domov polne inspiracije in motivacije, da se lotijo potrebnih sprememb svojih prehranjevalnih navad.

DA, želim se prijaviti

Spletni program Lahkotni Lunchbox z mentorstvom

No spam. Only relevant offers.