SVETOVANJE

ZAKAJ LAHKO ZAUPAŠ RAVNO MENI? 

Ker zelo dobro razumem, kako se počutiš. 

Moja strast je delo z zaposlenimi ženskami, ki se počutijo preobremenjene, pod stresom, izčrpane in nimajo dovolj časa, da bi bolje skrbele zase

In na tem področju delam že več kot 10 let.

Pomagam ti ustvariti učinkovite navade za skrb zase, ki te bodo spravile nazaj

v top formo, temeljito spremenile tvoje življenje in ti prinesle močan

občutek blagostanja - da se počutiš odlično, izgledaš odlično in si vitalna vsak dan.

 Vem, da prevečkrat na prvo mesto postavljaš vse druge, razen sebe. Želim si, da bi ženske to skupaj spremenile. Da bi se cenile, spodbujale druga drugo in na polno razvile svoj potencial, kljub družini in službi.

To je moja misija.

Sama se prehranjujem s pretežno rastlinsko prehrano že od 15. leta in vem, kako takšen način prehranjevanja vpliva na telo. Počutim se odlično, moji krvni in ostali testi so odlični, nivo energije visok in z leti postaja vse boljši.

Ko rečem, da sem “Plant Based Health Coach”, to ne pomeni ničesar drugega, kot da se zelo dobro zavedam, kako bogato izkušnjo ti lahko prinese prehrana, ki vključuje tudi rastline. Nikogar pa v takšno prehranjevanje ne silim - sama si kreatorka svojega življenja in če se želiš prehranjevati pretežno z mesom, to popolnoma sprejemam. Poskrbeli bova, da bo tvoj jedilnik pester in da bo učinkovito podpiral tvoje cilje.   

Verjamem v to, kar delam, predvsem pa to sama živim. Ne bom te učila ničesar, kar nisem sama preizkusila in česar sama ne prakticiram. Moje delo je moje življenje.

Podajva se torej skupaj na pot prebujanja …

 

Poleg mojih coaching programov imaš na voljo še prehransko svetovanje po urah, ki poteka preko zooma, tako da se ti ni potrebno nikamor voziti:

  • Individualno svetovanje 2h - 120 eur
  • Individualno svetovanje 2 x 2h - 220 eur
  • Individualno svetovanje 4 x 2h - 420 eur

 

 ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kako pridem do tebe?

Desno na moji uvodni spletni strani imaš gumb, na katerega pritisneš, izpolniš svoje podatke in potem se dogovoriva za brazplačno “raziskovalno kavico” preko telefona, kjer bova skupaj ugotovili, ali je program ustrezen zate in ali sva na isti valovni dolžini, da doseževa optimalne rezultate zate.

2. Koliko časa poteka posamezno druženje?

Prvo srečanje je daljše in bolj intenzivno, traja 60 minut, na katerem bova ugotavljali, kje si in kaj si želiš doseči. Za to si bova dali malenkost več časa, vsa naslednja srečanja pa bodo načeloma trajala približno 45 minut (deležna boš tudi gradiva v obliki video vsebin, za katerega je koristno, da ga predelaš in pa tedenskih nalog za samorefleksijo ter PDF knjižic).

3. Kje poteka srečanje v živo?

Za srečanje v živo se dogovarjava sproti, glede na časovne in druge omejitve. V času “korona krize” ves program poteka online (preko spleta).

4. Koliko časa mi boš posvetila?

Odvisno od programa, ki si ga izbrala, sem ti na razpolago vseh 5 ali 12 tednov, ko me boš potrebovala. Imeli bova najina tedenska srečanja, v živo ali preko Skypa / Zooma, lahko mi vedno pošlješ sporočilo na Facebook messenger ali email in pošlješ fotografije. Odgovorim v najkrajšem možnem času. Priložnost za komunikacijo in sodelovanje bova imeli tudi v ekskluzivni zaprti Facebook skupini. Udeleženke programa boste v njej lahko medsebojno komunicirale, si delile izkušnje, se podpirale in s tem gradile močno okolje in skupnost, ki vam bo stala ob strani.

5. Te lahko pokličem, ko ne vem, kaj jesti, kaj storiti?

Seveda, z veseljem. Pošlješ mi lahko tudi sporočilo ali email, odgovorila ti bom najkasneje v roku 12 h ur. 

6. Koliko časa mi bo vse skupaj vzelo, priprava hrane, telovadba?

Recepti so osnovani tako, da zanje ne boš potrebovala več kot 15 do 30 minut časa. Ustvarjava tvoj nov življenjski slog, ki ti bo maksimalno pisan na kožo, hkrati pa ti bo omogočal zdravo in vitalno življenje. Vadba je odvisna v veliki meri od tebe, koliko se boš želela gibati. Priporočam vsaj 30 minut dnevno gibanja v naravi, kjer se sprostiš in očistiš negativnih energij. Vsa ostala vadba je zelo individualna in jo bova izbrali glede na tvoje zmožnosti in želje. Če v vadbi ne boš uživala, potem je ne boš izvajala, to je dejstvo. Mučenje ni del mojega načrta.

7. Bova imeli 1 na 1?

Vsa najina srečanja so individualna, kjer se ti popolnoma posvetim in spremljam tvoj individualni napredek. 
 
8. Je program individualno prilagojen?
 
Program ima določeno strukturo, kateri sledite vse udeleženke programa, vendar je sama izvedba popolnoma prilagojena tebi. Vse je odvisno od tvojega začetnega stanja, kateremu se prilagodita tempo in vsebina. Opravila boš 3 različne sklope, ki so nujno potrebni za tvoje trajno zdravje, v tvojem lastnem tempu in glede na tvoje potrebe in zmožnosti.

 9. Imam določene zdravstvene težave - se lahko še vedno prijavim?

Moji pristopi in tehnike lahko delujejo za vsakogar. Lahko se zgodi, da bova glede na tvoje stanje določene pristope dodatno prilagodila tebi in tvojemu zdravstvenemu stanju. Rezerviraj individualni posvet preko obrazca na strani in pogovorili se bova.   
 
10. Nimam časa?
 
Tehnike in pristopi, ki jih imam v mislih zate, so hitri in preprosti ter zasnovani tako, da jih boš zlahka implementirala v tvoj vsakdan. Poskrbela bom za to, da bom vsakega izmed njih dodatno prilagodila tvojim izzivom. 
 
11. Bo to delovalo?
 
Vse tehnike, nasveti in pristopi bodo garantirano delovali, ko se boš zavezala k temu, da dan za dnem v svoj vsakdan uvajaš majhne spremembice.